Nemyslet?

Nemyslet?

Anotace: Dle aktuální nálady...

Jak je těžké nemyslet
když jeden příliš ví
nezhroutit se, neviset
na šibenici svý.
 
Nerozhlížet se, neslyšet
nedat najevo zlost
a už nikdy nemuset
říct: To už bylo dost.
 
Kolikrát jen mám se ptát
jak možný je jít dál
a přitom se jen smát
a hrát si, že jsem král.
 
Jednou mě svět rozboří
nejsem kamennej hrad,
jak mám snést ta příkoří
kde ten, co má při mě stát?
 
Pro lásku jeden neshoří
neštěstí znamená víc
snadno srdce pokoří
a pak nezbyde nic.
 
Jen povinnost zůstane
a přehluší, co má hlas.
Zahořklost nepomine,
neumlčí ji ani čas.
Autor Tammy, 28.04.2012
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná♥

28.04.2012 10:04:36 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí