Těžkost rána

Těžkost rána

Anotace: "K"

Horkost toho rána,
probudila plíce.
Když v zápasu o kyslík,
vzít si chtěly více.

Časnost toho rána,
lepila mi víčka,
a na tváři zaschlá,
byla slaná říčka.

Tichost toho rána,
vracela zpět vědomí,
které radost ze života,
dalším kusem ochromí.

Věčnost toho rána,
v duši mou se vpila.
A s narušení důvěry,
jsem se tak "ňák" sžila.

Ač se svým podílem. Prý.
Autor Analisieren, 29.04.2012
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí