Za Sluncem

Za Sluncem

Anotace: tam

Rozhlížím se mám-li po čem
není-li mi všechno jedno
za slunečním jsa kotoučem
odsud Zemi nelze zhlédnout

cizinec, nemám co hledat
v prachu 'modré' planety, viď?
hruď v rytmu plic pořád zvedat
jako každý kolem, křivit

páteř do 'es', tajit záda
před lidmi nemávat křídly
zde nesvítá, nezapadá
Slunce.. to se mi tu bydlí
Autor Petbab, 14.05.2012
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí