Poezie Smrti

Poezie Smrti

Anotace: Máš potřeby a sny? To mě nezajímá...

Poezie Smrti

Jestli žiješ a jsi závislý,
to mě nezajímá
Jestli jsi závislý a stále žiješ,
to mě nezajímá
Jestli jsi závislý na životě,
to mě nezajímá
Budu vždy stát za tebou,
to já přísahám...
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí