hodně smutná

hodně smutná

Anotace: ..

Když se vkrádá.. krok sum krok, zpívá si mou oblíbenou
Starou známou, předvídavou
Tu, kterou znám nazpaměť, ale pokaždé jí radši zapomenu

Asi to tak má být
Stejně by se člověk nepřipravil

A tak si spřádám slova do klubíčka
Stejně tak, jako jsou zauzlovaná má střeva
Choulím své srdce do vzpomínek
Stejně tak, jako své nervy do čokolády

A je mi smutno
…a na to neumím najít žádný rým
Autor mangie, 24.05.2012
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rým netřeba usměj se a bude veselo...

24.05.2012 19:42:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí