Smrt

Smrt

Anotace: sami posuďte, o čem báseň je...

Temných snů jsem démonem
a andělem tvých dnů
vteřin co my propásnem
vteřin našich snů

Každým dnem jsem blíže smrti
každý den jen přežívám
už dávno nevolám máti
vzdávám se představám

Jaký smysl být zde a žít
jaký smysl usmívat se
jaký smysl má jen snít
a před světem skrývat se

Pekel vládce drží mé srdce
to stále více krvácí
nelze vzdát se svých snů hladce
když každý tvář odvrací...
Autor Dark Princess, 28.05.2012
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Kirsten, nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí