Tvrdý pád

Tvrdý pád

Anotace: moje bolestivé strasti od listopadu až do mých nových kamarádů kteří mě také podkopli teda jen jeden a to ani nebyl kamarád jen těžký omyl

Padala jsme dlouho,padám zas.První pád polámal moje křídla.
Dopad byl tvrdý ale dostala jsme se z toho.Když jsem viděla
kolik bolesti je na světě plakala jsme krvavé slzy.Ty si ke mně
přišel a zavázal ty bolavé oči.Ukázal si my cestu,ukázal si mi
lásku,pohladil si mi duši.Myslela jsme si,že si anděl a tak jsme
si rozvázala oči.Ukázalo se,že si Ďábel!Protrhla se zem a já
padala zas.Padám,padám,brzdím,brzdím.Ruce a prsty do krve
zedřený né a né se zachytit,né a né se zastavit.Natahuje se ke
mně ruka člověka,mám strach,že bude falešná,že ucukne,že
mě nechá tak.Co dělat teď jáma je hluboká nemá konce.
Zahraň mě bože pokam se pokam odpuštění se nedočkávám…
Autor Gothick L., 30.05.2012
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: katkabloom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí