Proměna...

Proměna...

Anotace: malá hádka....už jsme o.k..

 

 

 

 

                        Kdybys mě měl rád,

                        tak bys nekřičel,

                        tak bys neřek nic,

                        z toho, co mě ted bolí...

                

                        Kdybys mě měl rád,

                        tak bys při mě stál-

                        - pral se...ted tu stojíš,

                        jak zmoklý strašák v poli

                        od mých slz...

                       

                        Vidíš, co si učinil...

                         koho neprávem

                         slovama si zbil,jen pro to,

                         že do TEBE se trefovaly,

                         tobě hloupě se i smáli...

                         kvůli mě...

 

                         Ty ses proměnil...

  

 

 

Autor Liduška, 03.06.2012
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: RPX, poeta, V.N.Losinský, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citlivé ST

05.06.2012 22:35:43 | poeta

co citlivé st!nechápu?

05.06.2012 23:40:11 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí