Amor & Psyché

Amor & Psyché

Amor & Psyché


Věž uprostřed pouště stojí
a vězní 12 duší, již krásou oplývaly.
Jemně byly vybrány, každá měla vlastní kouzlo
krásu

Zaživa uzavřeny byly do komory,
kde z nich získali jejich věčný život
a uvěznili jej aby skvěl svou
krásou

I připravili takto všech 12 duší,
jichž půvab všechny dojímal,
aby oblažovaly svět svými rozkošnými
krásami

Mistři stvořili dílo všech děl
a nyní přivoňte k tomu parfému!
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí