Apatie

Apatie

Anotace: Jednoho nudného večera

Když chuť vyvolává pocit,
ale není na něj reakce,
když zábavou se stává močit
a koukat na japonské felace,

když cítíš, že se vše míjí,
ale správný cíl je neznámý,
když orgány tvé pod tíhou vyjí,
a vskutku netrápí tě bezpráví,

když o svá práva přestaneš bojovat,
nehledíš vpřed, ale zpět, bylo líp,
když celý den nemáš chuť se radovat,
tvůj život jakoby ztratil nutnou nit,

když i poznáš, že to vnímáš,
ale vůbec tě to netrápí,
když zoufalství už neposnídáš,
touha tvá to nezvrátí,

Když to cítíš a nevadí to,
koukáš na sebe a neděláš nic,
ty kolem možná rozhodí to,
ale ty si nevšimneš ničeho víc,

pak ztrácíš vlastní vědomí,
přestáváš člověkem býti,
nemysli na ni nebo jí,
nebo skončí tvé vědomé bytí.

Autor Sinuhet, 07.06.2012
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: gabkin, bird225
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí