Zpověď

Zpověď

Anotace: ...

Neumím to formulovat;
ztrácím sílu jít.
Nutno mě jen zažalovat,
že nechce se mi žít.

Nutno mě i odsoudit
za můj egoismus.
Což nemůže to posoudit,
kdož nezná pesimismus...

Chcete-li mě popravit,
ať není to jen fáma!
Když dokážu se zastavit
-udělám to sama.

Neb za můj vzdor mě zastřelit
žel nikdo nedokáže.
"Proč nemohu zde promluvit?!"
srdce mé se táže.

Nutno ještě podotknout,
že můžu třeba viset.
Můžete mě zavrhnout,
že nechci vás už slyšet.

Neb můžete i poplivat;
mě nic už neurazí.
Já přeju si Smrt objímat,
tak snad mě nepodrazí..!
Autor bird225, 08.06.2012
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: P€ŤULK&, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera :)

08.06.2012 21:40:55 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí