Úděl stvořitele

Úděl stvořitele

Anotace: úděl stvořitelův...

Stvořil.
Miloval?
Jen tak pravil,
v hloubi proklínal.

Dal dech,
byl rád?
V cizích sadech
plody krad´.

V náručí měl mě nosit
a ne ty druhé prosit,
aby ta tíha, jíž jsem já
přes noc někam zmizela!

Končí tak snění stvořitelovo,
když proklíná jej dítě,
které ho kdysi tak milovalo.

Zničil,
měl mít proč?
Boží mlýne, prosím!
Toč se! Toč!
Autor pešu, 09.06.2012
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Manni3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem hloupý....já to nechápu..nápověda...?

09.12.2012 19:56:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí