Přísná

Přísná

Anotace: logika

Logika je přísná
- hledám něco lidské
nenacházím, vy snad
ano? v lidsky blízké

zóně svalu s tepem
logickým až hrůza
srdce, velkolepém
připomíná pulzar

logiky věc přísná
nemá cit pro lásku
kterak ji nevyzná
husa na provázku

bílá jak bez krve
ostříhaná křídla
logicky teprve
nevzlétnou, prořídlá

pírka odlétají
vesměs halabala
logiku smrt tají
jako by se bála

nelogické změny
po táhlém zavytí
vlčím, je umění
lhát všem.. když se svítí
Autor Petbab, 11.06.2012
Přečteno 417x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, enigman, zaba.zuzla, Helena Lovecká, Květka Š., Marcone
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to logiku, ST.

13.06.2012 00:38:12 | Psavec

to zní logicky...

12.06.2012 16:18:39 | enigman

Moc hezky navazuješ :-)

12.06.2012 10:05:51 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí