Jak vypadá bolest?

Jak vypadá bolest?

Anotace: je těžké mlčet, když cítíš bolest

Je bezesporu černá a temná,
radost a světlo vůbec nezná.
Vysoká postava bez obličeje.
Srdce stojí když ona se směje.
Má kápi přes hlavu a kladivo v rukách.
Tím tě mlátí, když svíjíš se v mukách.
Jím drtí na kusy Tvé štěstí.
A ty hledáš úlevu v zaťatých pěstích.
Dusíš výkřiky, po dechu lapeš.
Snažíš se zachytit, v prázdnotě tápeš.
A jen horší myšlenky dráždí tvou mysl.
Úplně ze všeho ztratil se smysl.
Pak odejde tiše. A ty?
Pomalu sbíráš své sny.
Jen ležíš na zádech a koukáš.
Že je prodnešek po všem doufáš.
Široce otevřené oči do stropu čučí.
Mysl normálně fungovat se učí.
V hlavě ti běhají vzpomínky milé.
A když máš štěstí, přijde ta chvíle,
a slzy ti pomalu stékají po tváři.
Až jedna po druhé vsáknou se v polštáři.
Když slzy i myšlenky dojdou, přijde klid.
Pak děkuješ Bolesti, že rozkázala ti ŽÍT !
Autor Ezra, 17.06.2012
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Lola Black, Nút, Radhuza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ok tak je to , kéž by to každý pochopil...

19.06.2012 00:43:32 | Nút

Nechci znát onu pochmurnou postavu.
Nechci znát ni jeden její převlek.
Pak ale nechci znát její opak.
Obojí... je Moje.

17.06.2012 20:14:07 | malý romi

úžasně pravdivá

17.06.2012 18:35:51 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí