Vítejte v pekle

Vítejte v pekle

Anotace: ...

*

*

*


Desatero zabalil si úhledně

do špinavého trička

s obrovským nápisem

"vítejte v pekle"

ovesnými klasy

pak vyčesával 

rosu z mých ještě vlhkých vlasů


Pachuť včerejšího rána

proklouzla mu z pod víčka

volala tiše "tady jsem"

"vítejte v pekle"

v náznaku spásy

pak vytepával

pohledem písmena do tichých hlasů


Uvěznil si teplo noci

do skládaného psaníčka

překryl ho závěsem

"vítejte v pekle"

přes spící řasy

pak zanechával

zprávu o ztrátě, konci svých časů

*

*

*



Autor zaba.zuzla, 25.06.2012
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: laludmi, gallatea, Nergal, enigman, Marcone, Lady Contemptible
ikonkaKomentáře (7)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

boľavo - krásna... neviem, čo viac... či boľavá, či krásna...

12.07.2012 19:08:02 | gallatea

Děkuji, je všelijak nehotová, narychlo bolavě spíchnutá, ale zřejmě sdělila to, co sdělit měla. Ještě jednou díky :-)

12.07.2012 20:44:45 | zaba.zuzla

hmmm pekelně dobrá

12.07.2012 15:38:39 | Nergal

díky :-)

12.07.2012 20:44:10 | zaba.zuzla

pekelně...

26.06.2012 23:51:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí