Znát sama sebe

Znát sama sebe

Anotace: Ty oči hluboké a srdce ve skřínce zamčené O slunečních paprscích nechává si...

Ty oči hluboké a srdce ve skřínce zamčené
O slunečních paprscích nechává si zdát,opíjí se vzpomínkami ,aby mohla spát

Kdo je bůh a kde končí nebe
Chtěla by znát --- sama sebe
Klade si otázky-splétá jako provázky

Sama se sebou bojuje
Kdo bude ten co vyhraje?
Na tom nesejde
Vítr jí stejně jednou odvane

Jako prach
Autor Veronika Nina, 28.06.2012
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že výhra je ,když zemřeme s pocitem ,že náš život nebyl zbytečný...

19.07.2012 12:28:11 | Veronika Nina

tak trochu jo:-)

29.01.2013 23:29:52 | Robin Marnolli

Sám život je výhra, i když to tak někdy nevypadá a nebo ne?

18.07.2012 23:45:09 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí