Tma jiskrná

Tma jiskrná

Mám alibi na bílý stěně
víc než dívce podobám se ženě
v domě vysvléklo mě skromně
sklo mléčné.
Jdeš mě pocelovat celou jen v představách
na vahách totiž zvažuješ jestli sex nebo peníze.
Nu což, je to tvoje kolize mysli.
Mlsný smysly!

Jsi lží řež
než projevit naději
raději necháš být na ňadrech klid.
Dřív nežli stisknu tě
samotě podlehnu a ležím pod zaslepenci.
Odnesl jsi až za hranice dní
rozskřípaný písničky nadějí.

Nedějí se zázraky
jen za zraky tvými je černočerná tma
chvílemi jiskrná.
Touto krmí mě krmí
a já se jí dusím
i hnusy zkusím
pozpátku.

Oprátku mám na svém bílém krku
ty ruku v mžiku stáhneš
zasáhneš mi hrdlo v okamžení
kdy holubice se mi usadila na rameni.
Je bílá.
Autor Jiřinka Mignonka, 29.06.2012
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí