Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: Pro člověka, který odešel a bude mi nesmírně chybět...

POSLEDNÍ SBOHEM

Život vyhasne jak plamínek svíčky,
oči zavírají se – smrt vkrádá se pod víčky.

Závěrečná chvíle – už nikdy tě nespatřím,
neboť vězím ve světě živých – k mrtvým nepatřím.

Dávám ti sbohem poslední, slzy stékají po líci,
avšak nevrátíš se i kdybych vyplakala moře slzící.

Tvá poslední slova v uších mi znějí,
rty bolestnou úzkostí se chvějí.

Jak živý je stále tvůj obraz – v uších mi znějí ona slova,
nikdo nedokáže vrátit tě zpět – ráda zahrála bych si na boha.

Vzpomínky nezmizí – navždy budeš v srdci mém,
duše odplula, usnul jsi – nech si zdát krásný sen.
Autor Samanta, 02.07.2012
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma básně mě oslovilo, loni jsem se také loučila...
Vadí mi však násilné rýmování, sama proto píšu raději volným veršem.
Mohla bys tak lépe vyjádřit své city a emoce...

02.07.2012 15:57:27 | Loira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí