Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Rozišel sem se s mou holkou a muselo to ven.

Já srdce bych ti k nohám dal,
všeho se pro tebe vzdal.
Tys to všechno zahodila,
život můj krutě zničila.

Já bych se pro tebe roztrhal,
i životu se klidně vzdal.
Vždy sem tě mněl tak moc rád,
ty seš byla ten můj poklad.

Proč odjela si lásko má?
Má vílo krásná, nádherná.
Copak sem ti málo dal?
Jen tebe sem pořád miloval.

Odjela seš beze slova, bez hlasu
a nechala mně v tom chaosu.
Proč seš mi lásko tak strašně lhala?
Jestli si mně vůbec milovala?

Doufám že, s ním budeš šťastná,
ach královno moje překrásná.
Já nechám tě lásko v klidu jít,
chci jen abys mohla šťastne žít.
Autor heker-1, 05.07.2012
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutný... ale poslední sloce nevěřím.

05.07.2012 21:40:00 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí