Letní blues

Letní blues

Anotace: ...

Jako skloněné obilí,
jako meruňky spadaly,
tak mě poslední dobou hlodá
bílá myš...

Jako tráva, co odkvetla,
jako vstupenka do pekla
mi něco ve mně říká:
nemyslíš...

Jako léto je špačků sněm
já i myšlenky neusnem,
ale smysl mi to pořád
nedává...

Jako vzpomínky na zítřek,
jako oblázky v toku řek
jsem už prostě příliš
zvědavá...

Jako pravdu, co nesnesu,
první čáru na výkresu
začínám skládat velké puzzle
neuronů...

A ten obraz má kopii
aby až lahev vypiji
mohla bych nasadit svým smutkům
korunu...
Autor voedor, 11.07.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí