Zármutek

Zármutek

Anotace: Když smutek na mě dopadá.

Na tvářích stékají,
srdce těžké mi připadá.
Mé oči plakají,
smutek na mě dopadá.

Dny s nocí se střídají,
ruku v ruce se zármutkem.
A hvězdy mi šeptají,
tím působivým dojmem.

Procházím se krajinou,
vymýšlím báseň.
Minulost mám temnou,
jakou má mé srdce píseň?

Zda smutnou či veselou,
kdy to se dozvím.
Mé city se chvějou,
do temnoty mizím.
Autor Blázen Viky, 17.07.2012
Přečteno 416x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí