Bludný kruh

Bludný kruh

Anotace: .........

BLUDNÝ KRUH

Zmatek, strach mě svírá,
v bludném kruhu víla.

Tančím s vlastními démony,
v srdci bolest – otevřené rány se solí.

Sůl přisypávám si již sama,
obávám se každého nového rána.

Slzy jež chládí mi líce,
pomalu vyhasínající plamínek svíce.

Každá slza mění se v jed hadí,
jako cukr s hořkou chutí nápoj neosladí.

Tak ani ony nepřinášejí úlevu – beznaděj tryská,
z očí mizí pověstná jiskra.

Směs nejrůznějších pocitů – vzdálených od štěstí,
obavy z dalších smutných předzvěstí.

Kruh z bludů – poslal jsi mě tam,
nebyl jsi snem splněným jak ses mi dřív zdál.
Autor Samanta, 18.07.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně přesolená básnička, snad nebude až tak zle..

18.07.2012 10:51:39 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí