Ulicí sám jdeš

Ulicí sám jdeš

Anotace: o lásce která překonává čas, prostor a smrt, ale je beznadějná

Sbírka: Je mi ctí, že Vám můžu tykat, pane kocoure

Mol se plácal v hořčici
ty ulicí sám jdeš
zamkneš mě v komoře
vstříc pokoře
ponoříš se.

Zanožíš s nožem v ruce
položíš mi otázku do úst
vyrůst by chtělo též
co ze sudu
bez studu
vytáhneš.

Přeš se přece
v řece
vlečen v kleče
neuteče tvůj strach
běžím sama v tmách

V kolesách odhalené kulisy
verše poví si.
Hoví si.
Tmavý jsi mi zase zasel pocit v duši.
Slib svůj zruším.
Autor Jiřinka Mignonka, 30.07.2012
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"mol se plácal v hořčici"
parádní večere předpo(a)ro(á)dních chutí

30.07.2012 19:23:21 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí