Jedna pro druhou

Jedna pro druhou

Anotace: Jsou přátelsví, která vznikají v nebi, ale existují na zemi .... i taková ale můžou jednou zkončit ...

06/2012
Kdyby se mě někdo před pěti lety zeptal - Umíš si představit, že ta holka bude tvoje kamarádka ? - zeptala bych se, jestlli se nezbláznil ..... kdybych se tam teď mohla vrátit a někdo by se mě zeptal znova, řekla bych - ona nebude moje kamarádka! ALE nejlepší kamarádka, moje spolubydlící, moje sestra, moje svědomí i moje podpora, moje trápení i radost, ona bude ta, kdo ze mě bude dělat lepšího člověka!

08/2012
Nejsou slova, co bych použila
na to jak moc jsi mi ublížila
byly jsme kamarádky, vlastně víc
a teď nezbylo po tom nic

ztratila jsem v tebe důvěru
a nemyslím, že ji zas někdy seberu
ta se totiž neválí jen tak na zemi
byly jsme to přátelství, co vzniká na nebi

jenže teď po tom všem co se stalo
opravdu ti to za to stálo ?
pamatuji si totiž ty chvíle
kdy měly jsme společné cíle

kdy byly jsme obě dvě samy
a měly jsme jen svoje sny
svůj dvojdomek v budoucnosti
přátelství až do věčnosti

byly taky doby, kdy neměly jsme nic
jen jedna pro druhou měly jsme víc
než jen úsměv a nebo radu
asi proto teď cítím tu zradu

víc než jsem kdy cítila ji u jiných ...
Autor llussinka, 05.08.2012
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí