Na Luně, Luničce

Na Luně, Luničce

Anotace: posté

Na Luně, Luničce posté
přistál jsem docela tvrdě
v lochu - prý to jsou k nám hosté!
kráteru kontaktním, rudě

zbarveném od pat odřenin
regolit pral krví, lázeň
nevyjímaje kořenin
štiplavou v ranách, pohlazen

paprsky Slunce v úplňku
Měsíce, zřítil se zlatý
od hlavy k patám, krev tůňku
ve stínu těla kulatí..
Autor Petbab, 08.08.2012
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí