V rybích šupinách

V rybích šupinách

Anotace: Někdy se v Aaliyan rmoutí její já ...

Jak jen to chodí v bezradnosti,
a ve dnech prospaných,
špatně mi bývá z opilosti,
a v srdci bolí smích.

Sama se toulám po ulici,
ve výlohách má minulost,
v rybářství srdce na udici,
vydáno rybám v nemilost.

Domove, milý domove,
proč mi tě trhají?
Na háčku byl jsi uloven,
u moře druhý nemají.

Láska mě bodala na duši,
a dnes ji léčí jiná,
však nikdo na světě netuší,
jak tíží mě má vina.

Sama se toulám po ulici,
ve výlohách má minulost,
v rybářství srdce na udici,
vydáno rybám v nemilost.

V dálce jste, přátelé,
a já mám strach,
že srdce mám z kamene,
v rybích šupinách ...
Autor Aaliyan, 13.08.2012
Přečteno 214x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí