ČAS

ČAS

Anotace: Něco, co tu je, a pak zas není...jako písek v přesýpacích hodinách. snažila jsem se zachytit jakýsi pocit..

Čas zpátky nevrátíš
Mlčenlivé sloupy elektrického vedení
Stojí v šedivé mlze ticha
Jedna černá vrána přilétá
A kráká tu smutnou píseň
píseň života
Životní poezie je tak křehká
Jako panenka z porculánu
Ne, jako panáček z křišťálu,
Co stojí v babiččině zaprášené vitríně
A dívá se zpoza skla na něco,
čemu se říká „rodinná setkání“
Tak málo stačí k tomu, být spokojen
Jak málo stačí k smutku každý den…
Maličkosti se plíží jako kuna
Co čeká na svou kořist
A pak lapí do své pasti
Štěňátko, co se krčí v křeči slasti
Autor Shaznay Heavy, 23.08.2012
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí