Doufám, budu létat s anděly

Doufám, budu létat s anděly

Anotace: Někdo vám dá psaní a řekne: Otevři jej až přijde čas.

Jsi z těch, kde srdce dřímá a já tě měl hodně rád.
Teď jsem zpátky na místech,
kde žiju tak rád.
Ty jsi byla dívkou tajemnou,
co uměla hezky se smát.
Tohle všechno odvál vítr a přikryl čas.

Potkával jsem tě po nocích,
do rána u dálnice stát.
Řeknu si jen to sví,
já měl tě rád.

Dala jsi mi psaní bez adresy,
prý je to všechno co ještě máš.
Otevřít, prosím, až přijde čas.
Jinak všechno krásný navždy zůstane v nás.

Tvůj čas se naplnil,
odešla si, co já vím.
Šestý princ po tobě nechal jen stín.

Se slzou na víčku a smutkem na srdci otvírám zprávičku,
cítím, že musím.

Píšeš velkým písmem: Miluji tě,
a protože jsi se bál, nezraním.
Máš svojí hlavu,
to dobře vím.
Jenom s trochou lásky měla bych naději,
nevrátím se zpátky doufám,
budu létat s anděly.
Tvé kroky budu hlídat dnes i v neděli.
Autor Hantec, 23.08.2012
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí