PLECHOVÁ BALETKA.

PLECHOVÁ BALETKA.

Anotace: Výborné nápady nemají nijaké "ALE"

...exploze smutku v doprovodném aplaudu
pukajících slovíček
zaklíněných v hrudním koši

...poleptána směsí myšlenek,
které nabídl dnešní den k produkci

...prudký příval přátelství paní Smrti
Vivaldiho tóny doznít nutí

...historie okovu u studny
která vodu nikdy nenabízí
zní z vyprávění paní Gízy

...ošatku s jablky pokryla povlakem hniloby
a židle odrážející návštěvníkův posed hrůzy

...kyprá Markétka podbízející se všem a všemu

...velmi jsem Tě postrádala baletko z plechu
Autor Lavander, 29.08.2012
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí