Lháři

Lháři

Anotace: .

Jsou to lháři
a lžou
nám všem
pravdu nám neřeknou
a lžou
nic víc
hlavy jim useknout
a lžou
chcem víc
než spravedlivý soud
a lžou
nic víc
chtějí nás ovládnout

Jsou to lháři
nevinně se tváří
a z očí jim září
že maj více tváří

Lháři!

Lháři!

Lhaní
je baví
chtějí mít víc prachů
se zbraní
u hlavy
budem žít ve strachu
drží se moci
a nevinné viní
jednou otroci
se zbaví těch sviní

Vláda
kryje jim záda
do čela stáda
dosadí lháře
dál se rozkrádá
lidstvo jen strádá
že vyhrála zrada
na celé čáře

Lháři!

Lháři!

Jsou to lháři

A lžou..
Autor Manni3, 30.08.2012
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: blackwolf, unvisibleS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí