Rozloučení II

Rozloučení II

Anotace: pro kamaráda, jenž se včera vydal na poslední cestu.

Ač znal jsem Tě jen málo,
Přec teď na Tebe myslím.
Nechť Tě provází bílé světlo,
V této Tvé poslední chvíli.
Troufám si Ti říkat bratře,
Ač sourozenci nejsme.
Máš duši Templáře,
A ta Ti také zůstane.
Autor korzar, 02.09.2012
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí