S křížákem

S křížákem

Anotace: osobní...

V neupraveném strništi
Letní trávy
Naříkal večer
Na pozici dis v potrhané pavučině
Křižáka
Co pošel udušením
Symbolu v zádech
Kterému neutekl
I když chycené mušky
Makadly rozplétal
Vstříc ubulenému ránu

Tam seděli jsme
Jak vytesaní z levného kamene
A bez nároku na slevu
Počítali kousky toaletního papíru
Co zbyly
A rozpočítavali kopretiny
Zda dluží, či nedluží

Tam seděli jsme
A z rozpustné kávy
Věštili budoucnost
Z utěrek
Kdo setřel víc
Ejakulátu obyčejného jaru

Tam seděli jsme
A večer byl jedinou levnou záležitostí
Jak vymluvit se
Na unavenost
A nikdo nechtěl poslouchat
Cvrčky
Co se zlomenýma nohama
Hráli nadějí
O šmirglová břicha
A s vykloubenými kyčlemi
Usnuli za lemy
Našich mikin

A přesně tam sedíme
V mikádu obyčejný louky
A je nám to líto

A modlíme se
Aby znovu cvrlikali

I když tomu křižákovi
Pavučinu nezapletem
Autor chroust17, 03.09.2012
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí