Půlnoční

Půlnoční

Anotace: indigo

Půlnoční indigo skrývám
uvnitř sebe na poledne
dík půlnoci nedospívám
vidím všechny taky ve dne

svítit hvězdy, včetně Slunce
nevychází, nezapadá
pod víčkama jak ve slupce
oči rudnou, slz hromada

zaschlých šustí jako listí
na podzim když opadává
ze stromů, ty mé znejistí
když se mi zdáš.. to se stává
Autor Petbab, 04.09.2012
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Lenka Krásnodvorská, Laura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí