Zmatek

Zmatek

Anotace: Nevím jak dál

Nevím jaký můj život má směr,
vše se točí víc a víc.
Něco mi říká,dokud můžeš,tak ber,
ale já už nemohu dýchat z plných plic.
Nečekané zatáčky,stoupání a životní překážky,
takový je asi život, musím si zvykat.
Potom zbudou jen vzpomínky,vrásky a natáčky,
za své chyby jsem už zvyklý pykat.
Kde je ten ráj, který v bibli ježíš slibuje,
všude jen bolest, krev, pláč a slzy.
Asi se spletl,proto na kříži oddechuje,
doufám, že se vše obrátí brzy.
Autor Olin, 09.09.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí