Prozření

Prozření

Anotace: .. a tak to v životě chodí

stojím tu před tebou...
jak nahá...
s holýma rukama...
slza padá...

říkám si kdo jsi ... vlastně?!
já myslela... že tě znám
vypadal jsi tak šťastně
a já myslela... že tě za přítele mám

jen tak ... najednou ... přišlo to prázdno
teď vidím... jak rychle dá se padnout na dno...
a na hladině... jen lži a zklamání
zkrátka... hrůzu mi to nahání
Autor petulinka :), 18.09.2012
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná slza bolesti.

10.09.2023 21:54:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí