Ranní rozjímání

Ranní rozjímání

Anotace: Když nemůžu spát...

Ve slaných kapkách
Úsvit stéká
Už zase bude nový den
Tiše čekám
Na smilování
Tiše
Jako myš...
Jenže smilování
Nepřichází
To spíš vítr mě zvedne a pohladí
Hej, vy pane tam nahoře
Já chci taky naději...
Autor Jenne, 12.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí