Bolestná vzpomínka

Bolestná vzpomínka

Anotace: Srdcebol...

Dal jsi to všechno pryč,
smetl to ze stolu,
neznamená to pro tebe nic,
mně slzy tečou.

Zanechal jsi ránu,
srdeční sval v dvě půlky,
roztrženou
tu touhu po věčnosti,
snažím se obracet k Pánu,
avšak to bolí a svědí,
bojím se vyslechnout
o čem je snění.

Povolit poutko a vyjet v protisměru,
zavřít oči a čísla výškoměru.
Bolí to, bolí,
mou víru to tiše kolí.
Nevím, co v cestě mi stojí,
ve splínech se těžko brodí!
Autor lullaby, 22.09.2012
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě tě nějaký princ z těch mokřad vyvede.. dej tomu víc času :)

23.09.2012 22:19:03 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí