Samota

Samota

Anotace: Když přijde slabší chvíle, tak člověka zahalí do svého kabátu...

Svíčka ve tmě hoří rudě
na minulosti nezáleží
když se liché mění v sudé
čas nestojí ten pořád běží
vpřed kde samotná pravda leží
A přesto vzad se ohlížím
je tam zima pořád tam sněží
samota kterou zas cítím.

Svíčka pomalu zhasíná
jako naděje mi už došla
a byť vím že jsi nevinná
že minulost je dávno prošlá
ptám se znovu proč a kam si šla?
V srdci bolí vražený klín
a krom něho by se tam našla
samota kterou zas cítím.

Svíčka zhasla a zbyla noc
kdo na otázku mou odpoví
ten dostane nade mnou moc
tomu mé zoufalství vyhoví
jenže Tys ta kdo odpověď ví
A Tebe vidět už nesmím
a tak nakonec mě zahubí
samota kterou zas cítím.
Autor Jacques-ds, 28.09.2012
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí