Osamělá

Osamělá

Anotace: ...

Ve tváři skryté zbytky vět

A slova nevyřčená ve vzduchu se chvějí

Já mám vlastní, neznámý ti svět

 

Co si jiní lidé vlastně přejí?

Řekni mi, já nevím o nich nic,

nerozumím věcem kolem sebe.

 

Řekni, můžeš-li to říct.

Neznám cizí, jenom svoje nebe.

Sama v jeho hvězdách usínám.

 

Přes jejich zář už nevídávám tebe

I když oči k tobě upínám.

Co si jiní lidé vlastně přejí?

 

Řekni, já neznám souznění.

Mě cizí city nezahřejí.

Mě cizí láska nezmění.

 

 
Autor RyxiraAmyGinger, 01.10.2012
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: Adelheidis, Robin Marnolli, Rootness, Anjesis, Lenka Krásnodvorská, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už chvíli jsem něco takovýho nečetl, je moc pěkná, a je tak akorát na míru.RM.

13.11.2012 15:13:24 | Robin Marnolli

snad se takhle chvilkama všichni cítíme...zachytila jsi to mistrně...o))

01.10.2012 16:47:15 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí