Svět býval jiný

Svět býval jiný

Anotace: ...

Poslední kopretiny                              

Vadnou ve vázách

Učím se zapomínat.

 

Jde mi to lehce.

Z pout mysl uniká

Nové se rodí,

a staré zaniká

 ve vlastních omylech.

 

Učím se odpouštět

slzami smývat viny

jde mi to lehce.

Svět býval jiný,

když jsem ho soudila.

 

Přiznávám pochyby

v předsudcích ztracená

ztrácím svůj cíl.

Má duše zraněná

se vzdává příběhů. 

 

Autor RyxiraAmyGinger, 10.10.2012
Přečteno 351x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness, Lenka Krásnodvorská, Barci, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěknej kousek.

26.11.2012 19:49:15 | Robin Marnolli

Prví řádek asi si poodskočil, ale pěkná moc.

10.10.2012 15:52:43 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí