Prosba

Prosba

Anotace: Taková tichá a moje... A možná poznáš, pro koho...

Jak Ti můžu pomoct,

Co udělat mám?

Tolik je teď toho

To ví snad Bůh sám...

 

Modlím se za Tebe,

K Němu noc co noc,

Ať odejme toho část

Máš toho už prostě moc...

 

Když teď mluvíš, slzy v očích

Z toho všeho dávno máš.

Nevím, jestli věříš ještě,

Nebo to už odmítáš...

 

Mě teď tři sta kilometrů

Dělit od Tebe zas musí.

Snad zbyteček síly co máš

Osud v Tobě neudusí...

 

Co já můžu, než se modlit

Prosit tiše každý den,

Pro sebe nic přeci nechci

Tak mě Bože vyslyš jen.

 

Tohle není spravedlivé,

Zbav ji toho trápení,

Navrať zpátky všechno dobré,

Co bylo a už není.

 

Možná, že jsem nepokorná,

Tohle nesmím třeba chtít,

Ale musím, srdce chce to,

Zkus to nějak pochopit.

 

Dávno už jsi otestoval

Sílu, za ty měsíce,

Tak teď vyslyš přání moje

Tohle chci teď nejvíce.

Autor genca, 10.10.2012
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí