Dítě Prométhea

Dítě Prométhea

Anotace: Jsi rozkošná mrcha, na které se nezapomíná! :-*

Hřeje mě prázdnota mlžných rán...
Těch, kdy slunce z hrobu nevstane...
Na skále čtvrcen bylť bych přikován...
V játrech polibek spárů ať mi zůstane...
Jak lodi kotva bahnem ať jsem vlečen...
Pro tebe lásko jsem zbytečně...
Na popravišti nechtěných doteků, bičován jsem tvým "ne!"
Do krve kůže cár přijímá vděčně sůl slzí andělských
Toho jenž šíp přesně vystřelil a teď se rdí...
Vzpomínej lásko těch krvelačných polibků...
Co život mi nevzaly, ač jsem si to přál...
Přilétáš si pro svůj díl mého masa každý den...
Tolik se těším, že se stenem bolestným navždy zavřu oči...
Tebou zahuben mé něžné štěstí...
Práchnivím vroucně...
Autor Cybermud, 16.10.2012
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí