Smuteční

Smuteční

Anotace: trochu krutosti do toho života...

Zdržím v myšlence slovo,
které nepatří do Vaších uší.
Nespatří svět ten, kdo tuší,
že k lásce a válce dochází znovu.

Slunce se dostane k zemi,
pohlaď mě má matko dnes.
Zítra když padnu jak pes,
schovej mě pak mezi těmi,

Kterým se nechtělo k Tobě,
jichž tělo poznalo tlení.
Tlít může ten, kdo tu není,
kdo navěky ztich ve svém hrobě.
Autor SWEET13, 22.10.2012
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: padající do neznáma, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí