podzimní splín

podzimní splín

Anotace: :)

marně si stěžuji v podzimním šeru
na bílý papír vylévám svůj splín
co bych teď dala za důvěru
za trochu slunce když v duši je stín

obcházím jezero a smutno mi je
pod nohama tiše mi šustí
dumám nad osudem Ofélie
a opadám jako to listí

nechápu a nerozumím
lidé mě poznají a opustí
tiše si bloudím světem cizím
zklamaně toužím po štěstí
Autor robbiP, 26.10.2012
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Percles
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dumám nad osudem Ofélie
a opadám jako to listí
...tenhůe verš je moc pěknej (ne že by ostatní byly špatný, to ne...:-)

19.12.2012 21:47:48 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí