... .

... .

Anotace: ..

Sbírka: duše v ohni

 

kořeny mé v té zemi
ukryté
hloubkou tajů
tam zraju
spřádám sny své smělé
a na povrch jen
jedna z cest

kolikrát chtěl jsem
vzhůru k mrakům
nesměle
potají
za světlem


ten strach mě svírá
pevně drží
a okovy

ty řežou dál
do krve  do kůže  do zápěstí

a jsou tupé

 



pokleknu na levé koleno

to aby od srdce

se zemí spojen naposledy byl

s nitrem

tou žhavou tepnou bytí

 




naposledy






 

Autor poeta, 28.10.2012
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: angellka, Radhuza, enigman, Joe Vai, Sarah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako poprvé...

29.10.2012 23:57:07 | enigman

hm, poeto, co se ti asi honí hlavou.

28.10.2012 22:06:32 | CCGREE

necháme to zatím v hlavě, čas by mohl...

28.10.2012 22:09:26 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí