Nestydím se za své slzy

Nestydím se za své slzy

Anotace: Na co anotace? Mrkni na to a uvidíš sám :P

Sedím tu v kaluži bezbarvé krve 
už mě to nebaví, všechno mě jebe


cítím nenávist, bolest a strach
zavřená v kleci, jako nelítostný vrah


bez trochy pochopení, bez pevného objetí
celý život představuje nevyhnutelné prokletí


snažím se dostat ven z toho černého světa 
stačí jen dvě slova, jednoduchá věta:
„Miluji Tě a to špatný chci zpátky vzít,
moc mě to mrzí a přeji si zas s Tebou být"


neboj, vím, že toho se od Tebe nedočkám
a promiň, že oči plný slz mám


pro Tebe je to jenom hra a já jsem malý hráč
Ty vyhráváš o tisíc bodů a mně zbyl pouhý pláč 


nechci už cítit bolest, a taky si nechci lhát

kdo zažene můj smutek, ať můžu se zas smát?


chtěla jsem být jako princezna v té nejkrásnější pohádce
ale všechno se to pokazí kvůli nesmyslný hádce


kdy ve vzteku otevíráš i starý rány
promiň, ale na srdci zůstávají mi šrámy


a nestydím se za to, že ukazuji Ti svoje slzy
já totiž věřím ve šťastný konec, a doufám, že přijde brzy…

Autor Nikdo_, 29.10.2012
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí