Měsíc a my

Měsíc a my

Anotace: ...

Plujeme po vlnách
své vlastní mlčenlivosti.
Nevyřčené
se vrací v ozvěnách - ach,
přílivy a odlivy myšlenek!

Zapomenutá touha
a příliš pozdě propojené reality.

Míjení se,
strach z nejistoty.

Přílivy a odlivy.
Nerovnováha.
Odlišné úhly pohledu.

Tichounké zacinkání citů
... a pak už nic,
jen šepot.

Jsi tu?

Autor Elvie, 01.11.2012
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí