Múzo, vrať se..

Múzo, vrať se..

Anotace: ***

Kde má múza poděla se?
Je tímpádem konec kráse?
Jak mám mířit ke hvězdám,
když mé srdce neplesá?

Co udělat pro radost,
hezkých slov přec není dost.
Jen já už to neumím,
vyčerpala jsem zásoby,
sem tam se jen inspiruju,
ale brzy jdu se slovy dolů.

Proč já jenom sebe klamu,
proč se pídím po důsledcích,
ale nejdu k jádru věci?

Možná neumím si jenom přiznat
lásku k člověku, třeba se jen stydím
říci pravdu, je mi do breku.

Rady lidí, přátel, známých,
ty si ráda vyslechnu,
i přesto se ale řídím
svým ztraceným JÁ,
a to pravé?

Schovalo se do šera....

Ztratila jsem asi nit,
chci zas naplno žít!
Autor jerabina, 04.11.2012
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se nestyď...

05.11.2012 09:32:04 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí