Enfant

Enfant

Anotace: terrible

Enfant terrible
- zavřít jej do hvězd
aby nechcípl
na Zemi, protest

jehož zde nemá
příznivce v davu
jenž oční bělma
vyvrací v stavu

tranzu z ůspěchů
kutilů vědy
a jejich z plechu
skořápek, ready

zamořit klidný
vesmír svým spěchem
každý kout vlídný
vypálit cejchem

komerčních hvězd i
smíchat je s těmi
na nebi, ke zdi
postavit vjemy

snové, doteky
prstů - bez čidel
z modřin cucfleky
vůni líčidel..

Enfant terrible
zavřít až zčerná
- jen se ušklíbl
rudejm z inferna
Autor Petbab, 05.11.2012
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, Lenka Krásnodvorská, Noc17, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě se vymyká...

08.11.2012 11:25:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí