Vzpomínání na soustrast

Vzpomínání na soustrast

Anotace: Postřeh z dnešní cesty vlakem

Pod stromem se spadaným listím
blízko kolejiště
ležely zarostlé betonové panely
jak zapomenuté náhrobky.

Když projížděl vlak,
cestující zvedli oči
od svých rukou,
bez barev.

A každý se podíval,
každého bodla u srdce vzpomínka
na tu bolest,
ať odpočívá v pokoji,
drazí pozůstalí.
Autor brodey, 12.11.2012
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi jsem uplně neporozumněl, jsem hloupý. zkusim to příště. Slibuji.RM.

12.11.2012 21:29:14 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí